ПРО ЗАКЛАД


SUSHI WOK OUT
«Твоє найкраще відкриття»
Суші Кривий Ріг: що пропонує SUSHI WOK OUT?
 

Ласкаво запрошуємо до нашого суші бару в Кривому Розі! Ми горді представити вам вишукані суші та роли, смачні локшина удон, ароматний том ям та неперевершений рамен. Наша команда професіоналів забезпечить вас вишуканими стравами та високим рівнем сервісу. Замовляйте доставку або вивозіть з собою смак унікальних страв прямо до вас! Долучайтеся до нас у світі вишуканого гастрономічного досвіду   

   Чому замовити в нас - це найкращий варіант? 

Замовлення у SWO - це гарантований шлях до вишуканого гастрономічного задоволення! Наш суші бар у Кривому Розі пропонує найвищий стандарт якості та уваги до деталей. Ось чому обрати саме нас:

  1. Приміальні страви: Насолоджуйтеся справжнім смаком японської кухні, який створюється нашими досвідченими шеф-кухарями.

  2. Різноманіття меню: Від смачних суші та ролів до ароматного том ям та локшина удон - у нас є щось для кожного гурмана.

  3. Високий рівень сервісу: Наша команда працює для вашого комфорту, завжди готова забезпечити швидку та якісну обслуговування.

  4. Доставка та вивіз: Оптимальна можливість насолодитися нашими стравами - замовлення доставки або вивізу, щоб ви могли насолоджуватися смаком вдома або в офісі.

  5. Зручність та ефективність: Замовляйте легко та швидко, використовуючи наші онлайн-сервіси.


Доставляємо суші в місті Кривий Ріг в такі райони як наприклад:

Макулан.Карачуни,Сонячний.Східний.Бульвар.Соцмісто.Гагаріна.Визволеня.95 квартал.

Доставка суші та вок в місті Кривий Ріг
вул. Комерційна 1


тел.: 098-16-16-316

тел.: 067-16-16-316